Főoldal
Hogyan működik
Küldetések
GYIK
Ajándékba
Kapcsolat
HU
(CHANGE LANGUAGE)
Select language:

Hungarian
English
Landventure játékról
2019-04-01 14:32:00
A Landventure egy mobiltelefonon játszható szabadtéri kaland játék. A játékos több küldetésből választhat. Minden küldetés más helyszínen játszódik és mindegyik egyedi kalandos játék történettel rendelkezik. A helyszínek közt Budapest legszebb, leglátványosabb helyei vannak, ahol a legkellemesebb sétálni, illetve a játékos legjobban megismerheti Budapest jellegzetes építészeti és művészeti értékeit.
Az első elérhető Landventure szabadtéri kincskereső kaland játék a Szent István téren a Szent István bazilika előtt kezdődik, és Budapest egyik ékességének, a Parlamentnek a közelében ér véget. A játék során a mobiltelefonon 15 feladványt kell megoldani az utcán található táblák, szobrok, épületek és természetesen a játékosok ügyessége és logikája segítségével.
Egy Landventure küldetés során körülbelül 1.5km-t kell sétálni, ami kényelmes tempóban körülbelül 10-15 perc sétának felelne meg, de feladványok megoldásával együtt ez körülbelül 1.5 - 2 óra lesz. 
A Landventure feladványok megoldásához a szabadban kutatni, keresgélni, sétálni kell, mint egy kincskereső játékban, majd a mobiltelefon felületén a megoldást beírni. Minden feladványhoz 3 segítséget használhatunk fel, mely közelebb vezet minket a helyes megoldáshoz. A 3. segítség mindig maga a megoldás, ezzel biztosítva, hogy a játékosok semmiképpen se tudjanak elakadni a felhőtlen városi kincskereső kalandjáték során.
Hogyan működik?
1
2
3
4
Válassz a küldetések közül!
A küldetés megvásárlása után kapsz egy kódot, amivel 1 évig bármikor elindíthatod a játékot.
Menj el a küldetés kezdőpontjára, nyisd meg a play.landventure.hu-t mobilodon és írd be a kódot!
Indulhat is a kaland és a rejtvények megfejtése!